Parroquia San Antonio Abad de Sa Pobla
Parroquia San Antonio Abad de Sa Pobla

Contacto:

Parroquia Sant Antoni Abat de Sa Pobla
Plaça Església 1
07420 Sa Pobla

 

Teléfono: 971540294 971540294

parroquiasapobla@gmail.com

On estam?

CATEQUESIS

Molt aviat es va dir catequesi, al conjunt dels esforços realitzats a l'Església per fer deixebles, per ajudar als homes i dones a creure que Jesús és el Fill de Déu, a fi que, per la fe, tinguin vida en el seu nom, i per educar-los i instruir-los en aquesta vida i construir així el Cos de Crist.

En un sentit més específic, globalment, es pot considerar aquí que la catequesi és una educació en la fe dels nins, dels joves i adults que comprèn especialment un ensenyament de la doctrina cristiana, donada generalment de manera orgànica i sistemàtic amb la intenció d'iniciar-los en la plenitud de la vida cristiana.

Sense confondre's amb ells, la catequesi s'articula dins d'un cert nombre d'elements de la missió pastoral de l'Església, que tenen un aspecte catequètic, que preparen per la catequesis o que deriven d'ella: primer anunci de l'Evangeli o predicació missionera per suscitar la fe; cerca de raons per creure; experiència de vida cristiana: celebració dels sagraments; integració en la comunitat eclesial; testimoniatge apostòlic i missioner.

La catequesi està íntimament unida a tota la vida de l'Església. No només l'extensió geogràfica i l'augment numèric de l'Església, sinó també i més encara el seu creixement interior, la seva correspondència amb el designi de Déu depenen essencialment d'ella.

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Parroquia San Antonio Abad de Sa Pobla