Parroquia San Antonio Abad de Sa Pobla
Parroquia San Antonio Abad de Sa Pobla

Contacto:

Parroquia Sant Antoni Abat de Sa Pobla
Plaça Església 1
07420 Sa Pobla

 

Teléfono: 971540294 971540294

parroquiasapobla@gmail.com

On estam?

1ª Comunió. Infantil

Aquesta catequesi va destinada com el seu nom indica a la preparació dels nins i nines que han de rebre el Sagrament de l'Eucaristia per vegada primera.

Es recomana començar aquesta catequesi quan el nin o nina cursi el Segon Curs de Primària. Tindrà una durada de dos cursos.

Actualment la nostra parròquia imparteix la

 

Catequesi Familiar, aquesta consisteix, com indica el seu nom, en que són els pares i mares dels infants els qui imparteixen la catequesi als seus fills. Per  això una vegada al mes la família assisteix a una sessió de catequesi en la parròquia i mentre els nins i nines estan reunits amb els catequistes, els pares i mares reben una explicació i catequesi del que durant el mes hauran de compartir i explicar als seus fills/es. Els nins i nines cada mes faran un “control” per comprovar el que han assimilat en la catequesi familiar. Al final de la sessió les famílies participen de l'Eucaristia, en la qual participen activament. Les reunions mensuals seran el 3er. Dissabte de cada mes pels nins i nines del 1er. Nivell i el 4art. Dissabte de cada mes pels nins i nines del 2on. Nivell. Hora: 17’30

 

Quan apuntar o matricular el nin o nina?

A principis del mes de maig es reparteixen per les escoles els fulls de matricula per la catequesi, explicant el procediment a seguir. Full que també podeu descarregar en aquesta pagina.

Del dia 22 de juny fins el 30 de juliol, és pot formalitzar la matricula de la catequesi, en horari d’oficina parroquial. DESPRÉS DE DIA 24 D’OCTUBRE NO ES PODRÀ MATRICULAR CAP NIN O NINA.

Dia 17de setembre a les 20’30h. a la Parròquia hi haurà una reunió pels pares i mares dels nins de catequesis.

 

Quan comencen les sessions de catequesi i a quina hora?

 

El Dissabte 16 d’octubre, a les 17h. començaran els de PRIMER NIVELL.

El Dissabte 23 d’octubre, a les 17h. començaran els de SEGON NIVELL.

 

Full de Matricula CATEQUESI 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [46.1 KB]
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Parroquia San Antonio Abad de Sa Pobla